- advertentie -

640 Zilver Armband

  640 Zilver Armband

  Beschrijving: Zilveren armband voorzien van 26 guldenmunten van 10 cent afkomstig uit de periode 1926-1945. De munten hebben het portret van koningin Wilhelmina en profil en de inscriptie: `Wilhelmina koningin der Nederlanden`. De armband is voorzien van een zilveren bakslot met veiligheidskettinkje.
  Breedte armband: 2 cm
  Kwaliteit: Voor eigen indruk, zie foto’s.
  Kavelnummer 22-1232
  Al onze artikelen worden aangetekend verzonden. U kunt het kavel ook afhalen in onze showroom te Klaaswaal. Mocht u specifieke wensen hebben m.b.t. verzending, kunt u via uw Catawiki account contact met ons opnemen.

  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 27 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!