- advertentie -

Angelo Troilo Stazione spaziale

  Angelo Troilo Stazione spaziale

  Beschrijving: Olie op jute bereid met lijm en water, geverfd met olie en fototransfer, met houten brancard.
  Het komt van de kunstenaar.
  Het werk wordt verkocht door de kunstenaar zelf.
  Certificaat van echtheid op aanvraag.
  Zonder beschadigingen of restauraties.
  Verzonden per koerier in een houten krat met een goede verpakking om schade aan het werk te voorkomen.
  Artist`s biography:
  Angelo Troilo werd geboren in 1996 in Padua. Hij woont en werkt in Arquŗ Petrarca (IT). Hij volgde de Academie voor Schone Kunsten van VenetiŽ. Daarna verhuisde hij naar de Academie voor Schone Kunsten van Bologna, waar hij nog steeds cursussen volgt. Hij heeft onlangs deelgenomen aan een tentoonstelling in Iseo (IT) en aan de tweejaarlijkse tentoonstelling voor hedendaagse kunst in Montrouge (FR), een tentoonstelling die een tournee zal maken in Europa, aan de tweejaarlijkse tentoonstelling MArteLive in Rome (IT) en aan de virtuele kunsttentoonstelling in Toronto (CA).
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 27 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!