- advertentie -

Bernardaud Limoges Koffieservies 6 pers Decor Conde Regency Porselein

  Bernardaud Limoges Koffieservies 6 pers Decor Conde Regency Porselein

  Beschrijving: Zeer mooie porseleinen koffieservice vervaardigd door de manufactuur Bernardaud en C ° in Limoges met decoratie Condé. Het decor is een kopie uit de Chantilly-fabriek uit de 18e eeuw. Het servies bestaat uit een koffiepot, een suikerpot, een melkkan, 6 kopjes met schoteltjes en 6 borden (21 delen). M.a.w. een volledige koffieservice voor 6 personen. De koffiepot is 22cm hoog en 21cm van de uitloop tot het handvat; de melkkan met deksel is 13,5cm hoog en 12cm van de uitloop tot het handvat; de suikerpot met deksel is 15cm hoog en 15cm tussen de handvaten. De kopjes 7,5cm hoog en 8cm in diameter; de schoteltjes hebben een diameter van 14,5cm en de borden hebben een diameter van 19cm. Alle delen zijn in goede staat (geen chipjes, geen barstjes, geen restauraties) met sporen van ouderdom en gebruik. Gewicht ca. 4,4 kg.
  De items worden professioneel en ecologisch verpakt en verstuurd via BPost met on-line tracking en verzekering.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 27 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!