- advertentie -

Bustart Hello My Name Is Bust

  Bustart Hello My Name Is Bust

  Beschrijving: Hallo mijn naam is Bust door BUSTART
  Zeldzaam - Editie van 10 - Uitgeput
  Met de hand verbeterd met een kenmerkende Bustart-tag
  Verkocht met zijn certificaat van echtheid.
  Bustart is een Zwitserse stadskunstenaar uit Basel. Zijn technische vakgebied is gericht op het vrije werk, soms ondersteund door stencils. Vanaf het begin was zijn motivatie om te schilderen voor de mensen. Inspiratie delen met iedereen is het hoofddoel van zijn kunst. BustArt wil altijd trouw zijn aan deze stelregel. In 1999 begon BustArt zijn artistieke carriŤre met klassieke graffiti. Tot 2005 was hij nauw betrokken bij het hele spectrum van graffiti en bereikte hij een nieuw niveau van identificatie met verschillende facetten van de subcultuur. Naast graffiti`s klassieke werken begon hij brieven te combineren met stripfiguren, waardoor zijn kunst leidde tot meer figuratieve werken. Stickers, stencils en posters tijdens zijn reizen door Heel Europa inspireerden hem voor zijn artistieke ontwikkeling. BustArt heeft een nieuwe reeks technieken en vaardigheden aangenomen die het mogelijk hebben gemaakt om nieuwe patronen, statements en street art ervaringen te realiseren. Communiceren met mensen via street art is een missie geworden. Een missie die voorbijgangers verrast, moedigt hen aan om na te denken en hun liefde voor kleurrijke stedelijke ruimtes te delen. Reizen en het zien van de wereld was een andere motivatie voor Bustart. Hij heeft zijn stempel gedrukt over de hele wereld: New York, Berlijn, Mumbai, Londen, Parijs, Dubai, CaÔro, Marseille, Amsterdam en vele anderen. In 2013 rondden BustArt en haar partner Zaira het project City af. Samen snijden ze meer dan 250 stencils. Met deze methode creŽerden ze meer dan 30 individuele en fantasierijke steden. Verschillende patronen gecombineerd in een collage stijl hebben een nieuwe afbeelding. Deze evolutie van de cut-and-paste heeft sinds 2014 de weg geŽffend voor de nieuwe BustArt-stijl: popgraffiti. De combinatie van pop art, klassieke graffiti, stripfiguren en kleureffecten heeft geleid tot de opkomst van BustArt`s eigen composities, waardoor het een nieuw niveau in zijn artistieke evolutie heeft bereikt. BustArt`s vaste metgezellen combineren technieken, stijlen en ontwerpen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zaterdag 15 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!