- advertentie -

Frankrijk Ansichtkaarten en plattegronden Collectie van 350 1900 1950

  Frankrijk Ansichtkaarten en plattegronden Collectie van 350 1900 1950

  Beschrijving: Een zeer grote en zeer oude collectie van ansichtkaarten en plattegronden. De collectie is al meer dan een eeuw oud. Veel van de ansichtkaarten komen in de vorm van een afscheurboekje. Sommige boekjes zijn gebruikt, andere zijn volledig. Ook bied ik erbij de plattegronden aan. Deze zijn toentertijd verstrekt en verkocht aan toeristen maar ook lokale inwoners. De details in zowel de ansichtkaarten als de plattegronden is geweldig, zoals deze worden al erg lang niet meer gemaakt. Allen zijn onbeschreven en niet gestempeld.
  Op de ansichtkaarten zijn thema`s te zien zoals:
  Parijs de stad en al haar bezienswaardigheden
  Franse bekende steden
  Bekende gebouwen in Frankrijk
  Portretten van bekende mensen
  Kerken, catedralen enz
  Ik toon u vele foto`s van alle boekjes en objecten. Van ieder boekje heb ik één a twee foto`s gemaakt om u een beeld te geven van het onderwerp van het desbetreffende boekje. Bekijkt u de foto`s en laat u erdoor verblijden. De volledige collectie wordt met een hoop aandacht en precisie ingepakt en (zeer snel) verzonden.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 20 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!