- advertentie -

Veel van 5 Baltische Amber hangers met insluitsels van insecten Hanger 4 06 g

  Veel van 5 Baltische Amber hangers met insluitsels van insecten Hanger 4 06 g

  Beschrijving: Amber is gefossiliseerde boomhars die, wanneer gepolijst, edelsteenkwaliteiten heeft. Het behoud van insecten, planten en andere insluitsels is ongeëvenaard in het fossielenbestand, wat resulteert in een ongelooflijke glimp in vroegere ecosystemen.
  Dit zijn meestal kleine insecten, maar elk stuk bevat minstens één fossiel insect.
  Zorg ervoor dat u alle foto`s zorgvuldig bekijkt. Overschat de grootte van het stuk of insluitsels niet. We nemen een foto naast een liniaal en in de hand om de grootte te helpen schatten. De meeste insluitsels in barnsteen zijn klein, omdat grotere insecten de neiging hebben zichzelf te bevrijden.
  *** Let op *** Eventuele invoerrechten zijn buiten onze controle en de exclusieve verantwoordelijkheid van de koper.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 27 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!