- advertentie -

1.04 ct briljant geslepen diamant L I3 *** Geen Reserveren ***

  1.04 ct briljant geslepen diamant L I3 *** Geen Reserveren ***

  Beschrijving: IGL-rapportnr. D89587190IL, 26 december 2017Verslag van de diamantVorm en snijden stijl ronde briljantMetingen 6,44 - 6,57 X 3,92 mmSorteren van resultaten - IGL 4CsKaraat gewicht 1.04 karaatKleurkwaliteit LClarity Grade I3Grade uitstekende knippenAanvullende kenmerken voor sorteringPools uitstekendeSymmetrie uitstekendeGordel MediumFluorescentie geenOpmerkingenUitstekende ideale CUT - de kwaliteit van de verlaging vanDeze diamant bereikt uitmuntendheid in een symmetrie vanverhoudingen, aldus het verkrijgen van de optimale spreiding vanlicht en schittering.Deze steen is volledig gegradeerd door IGL maar het papieren certificaat is niet inbegrepen in de verzending en kan worden gedownload op www.igl-labs.com door het certificaatnummer in te voeren.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!