- advertentie -

1.55 karaat smaragd 14K Solid Yellow Gold Diamond Ring - Ringmaat- 7 - geen minimumverkoopprijs

  1.55 karaat smaragd 14K Solid Yellow Gold Diamond Ring - Ringmaat- 7 - geen minimumverkoopprijs

  Beschrijving: Gestempeld: 14KRing van grootte: 7Totale Ring gewicht: 4,2 gramDiamond Gewicht: 0,70 Carat (SI1-SI2 Clarity / FG Color)Diamond behandeling: geenEmerald gewicht: 0,85 karaat (maatregelen: 5.60x5.60 Millimeters)Emerald behandeling: olieRing gezicht maatregelen: 12.25x12.25 millimeterLEES VOORDAT BIEDEN:1. alle Items zijn verwerkt in 5-7 werkdagen en vervolgens opgepikt door levering vervoerders.2. alle artikelen worden verzonden via FedEx international economy dienst (gelieve toestaan ten minste 2 weken voor levering)3. Indien er zich een vertraging in de levering van het item, stuur ons een bericht alleen via Catawiki berichten en wij zullen reageren ASAP.4. Als u een aangepast ring nodig, stuur ons een bericht alleen via Catawiki berichten direct nadat u winnen en voor het object betalen.5. niet verlaten ons een neutrale/negatieve feedback, als er een probleem is. Contacteer ons en wij zullen ervoor zorgen dat u een tevreden klant bent.6. veel geluk!
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 12 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!