- advertentie -

1928 Rioja Paternina Gran Reserva - 1 fles

  1928 Rioja Paternina Gran Reserva - 1 fles

  Beschrijving: Wijn gekocht in Paternina Winery in 2002.Opgeslagen in privťkelder tot vandaag.96/100 Wineanorak.com Zoete, kruidige, warme elegante neus met kersenfruit, kruiden en complexe houtachtige tonen. Zeer aantrekkelijk met een citrusschilkarakter. De smaak is compact, elegant en kruidig ??met mooie, lichte bessen (nog steeds!) En warme kruidigheid Veel van het leven in deze wijn die mooi is verouderd. Elegant en expressief .97/100 Cellartracker: Amplio, ordenado, discreto, lleno de sensaciones de extra madurez (con un apunte de dulcedumbre) pero sin perder el frescor y esa vivacidad chispeante tan propia de los viejos Paternina. Los taninos son de lujo y deja una picante acidez que no desaparece de la boca durante horas. Imposible decir que se trata de un vino camino de los 100 aŮos. Geen dudamos que los cumplirŠ sobrado de fuerza .96/100 Cellartracker: Hoge schouderhoogte met veel fijn sediment .Curry was beschimmeld en viel in fles zelfs met ah-so. Probleem geŽlimineerd met zacht decanteren door de kurkentrekker van de kelner in de nek te steken om de kurk weg te houden Medium robijnachtig tot rand, nee Uitdunnende neus van leer, truffels en vervaagde rozen Middelmatig gehemelte met nog steeds verstevigende zuurgraad, geen tannines Lange subtiele en complexe afdronk Gedronken over de hele maaltijd, steeds iets meer dan twee uur vervelend Laatste glas zo goed als eerst misschien beter.95/100 Cellartracker Vervaagde kleur, gemetseld .Lke, bleke rode kleur. Ik wist dat we in de handel waren. Dit is opmerkelijk omdat, terwijl een aanraking vervaagd is, het een vervaging is die zoveel fijne details van aardbei, citrusschil verlicht. , kruidnagel, paddestoel en een vleugje rook. Wat een traktatie om een ??wijn van deze leeftijd te proeven en zo goed te laten zien .94/100 Cellartracker Vrij stevig op de neus, open en ontwikkeld. Levendige neus op een manier Bourgondisch in complexiteit en hoewel goed geŽvolueerd en gerijpt was het fruit altijd aanwezig. Evenzo in de mond, zeer gezonde levendige wijn en kon gemakkelijk nog eens 10 jaar als het goed wordt gehouden. Een grote vreugde! .Verzending gemaakt met speciale wijn dozen gecertificeerd door UPS en DHL.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 4 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!