- advertentie -

1974 Colheita Port - Quinta do Noval - gebotteld in 1988 - 3 flessen

  1974 Colheita Port - Quinta do Noval - gebotteld in 1988 - 3 flessen

  Beschrijving: Drie perfect opgeslagen (Chambraire) flessenErkend als een van de beste portwijnhuizen, zo niet het beste voor velen. Hun Vintages en Single Harvests zijn beroemd in de wijnwereld. De enkelvoudige oogsten verwerven de persoonlijkheid van het oogstjaar. Dit 1974 vertoont een medium robijnrode / granaatachtige kleur met een belangrijke barnsteen aan de rand .De neus onthulde zoete, fruitcakeachtige aroma`s vermengd met tabak, rook en geroosterde noten. Pittig, rond, rijk en vol, dit is een zoete , verrassend rijk, mooi, single vintage, oude tawny die jarenlang indrukwekkend zal drinken.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!