- advertentie -

2001, 97 PP, Podere San Luigi Fidenzio - 1 fles

  2001, 97 PP, Podere San Luigi Fidenzio - 1 fles

  Beschrijving: Ik verkoop 3 van mijn fantastische flessen Fidenzio van Podere San Luigi. Je zou dit serieus willen drinken !!! 2001 was het perfecte jaar voor deze wijn, zoals uitgelegd door Robert Parker.Robert Advocers wijnadvocaat RP 97:De beste Cabernet Sauvignon geproduceerd aan de Toscaanse kust sinds de Sassicaia van 1985? Het is de 2001 Fidenzio, geproduceerd door dit kleine landgoed tegenover het eiland Elba, waar de prachtige wijngaarden en de verhoogde talenten van wijnmaker Alberto Antonini regelmatig hun magie bewerken. Een dichte robijnroze kleur met een prachtige neus van cassis en blackberry fruit, perfect geÔntegreerde eiken specerijen, grafiet en chocolade, de diepe en perfect gedefinieerde smaken, de puurheid en rijkdom, het gewicht en de elegantie, en de verfijnde en sensuele afwerking zijn voorbeelden van voorbeelden van hoe uitzonderlijk deze variŽteit op de juiste plek en in de juiste handen kan zijn. Dit om precies te zijn, en de wijn zal goed zijn voor een kwart eeuw continu plezier.De labels zijn een beetje geschaafd (zie foto`s) vanwege winefridge, maar de andere delen van de flessen zijn in perfecte staat. Vulniveau is nek
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 4 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!