- advertentie -

6 champagne Topazes - 29.85 ct

  6 champagne Topazes - 29.85 ct

  Beschrijving: De foto`s werden genomen op meer dan 10 X vergroting, dus minder insluitsels op de edelsteen met het blote oog zichtbaar zijn, en het ziet er schoner.Edelsteen: Brown champagne topaz.Herkomst: Brazilië. (De oorsprong is gebaseerd op de mening van de verkoper, en hun verantwoordelijkheid is.)Afmetingen: 9,92-10.19 x 9.86-10.03 x 6.14-6,49 mm.Gewicht: 29.85 ctBehandeling: onopgemerkt.IGE verslag: D-6420.VERZENDEN:Levering via aangetekende brief, met een verzekeringsgarantie die €100. Omnium verzekering beschikbaar voor een extra €20.Levering via Correos duurt 2-3 weken; via ASM binnen 3-5dagen, voor €30, zonder verzekering.Douanekosten zijn ten laste van de koper.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!