- advertentie -

Antiek oogpatroonagaat Dzi - 6 x 1,5 cm

  Antiek oogpatroonagaat Dzi - 6 x 1,5 cm

  Beschrijving: Antiek oogpatroon Agaat DziBron: Tibet, ChinaTijd: tussen de 200 en 1000 jaar oud.Goede staat.Omstandigheden: u ziet cirkelvormige hoefijzervormige cirkels op het oppervlak van de hiel, die worden veroorzaakt door de botslijtage die wordt veroorzaakt door langdurig gebruik. Je kunt ook enkele bloedvlekken zien, die te wijten zijn aan ijzer en zweet in agaat. (zie foto).Afmetingen: 60 x15 mmIn de Tibetaanse cultuur wordt aangenomen dat het dragen van rijkdom rijkdom en veel geluk kan brengen, dus het wordt van generatie op generatie doorgegeven.Bron:Tibet LhasaMS lam is een fijne Tibetaanse antiek verzamelaar in Lhasa, Tibet, een deel van de collectie.Belangrijke informatieDe leverancier garandeert het om goederen te verkrijgen op een wettige manier. Privécollectie, deel.De verkoper garandeert dat hij het recht om te verschepen van de goederen heeft.De verkoper ziet dat alle nodige vergunningen zullen worden geregeld.Als dit meer dan een paar dagen duurt, zal de verkoper de koper op de hoogte.Om de veiligheid van de goederen te waarborgen, moet het koeriersbedrijf contact kunnen opnemen met de telefoon van de koper.Geregistreerd schip, met tracking nummer. (TNT of DHL)
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 4 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!