- advertentie -

Aries Gold - Aerosmith Limited Edition Giftbox - Heren - 2017

  Aries Gold - Aerosmith Limited Edition Giftbox - Heren - 2017

  Beschrijving: Exclusief kerstcadeau! Aerosmith horloge in Giftbox (The Bad Boys of Boston)Aries Gold Aerosmith Limited Edition herenhorloge 2017- Net nieuw op de markt!- Nummer 0119/1000- OfficiŽle retailprijs $489,00 (zie www.ariesgold.com)- Nooit gedragen- In speciale geschenkdoos (een echt kerstcadeau)- Met premium paspoort etui en Aerosmith logo - Ref. G9008 S-S- Automatisch uurwerk - Caliber Miyota- In absolute nieuwstaat- Stalen kast - Zwart lederen band met vlinder sluiting - SAFFIER glas (!)- 5 atm. waterdicht- Skeleton horloge (Open Heart)- Gewicht: 99 gram- Hoogte: 11 mm- Wijzerplaat zwart/zilver index met oplichtend Aerosmith logo- Centrale secondewijzer- Diameter kast 46mm- Band/polsmaat plm. 215mm- Met geschenkdoos, papieren, Limited Edition nummerkaart en premium paspoorthouder!Wordt aangetekend/verzekerd en zorgvuldig verpakt verzonden!Aries Gold is van origine afkomstig uit de Zwitserse Jura en produceert al tientallen jaren kwaliteitshorloges. De historie gaat terug naar 1908 voordat het door CK Woo in de 70-er jaren werd overgenomen en de productie op grote schaal werd uitgebouwd in Singapore. Aries Gold is inmiddels uitgegroeid tot een wereldmerk. Aries Gold besteedt veel aandacht aan details van kasten en wijzerplaten in het algemeen en de gebruikte materialen in het bijzonder. Japanse en Zwitserse uurwerken vormen het hart van alle Aries Gold horloges.Regelmatig verschijnt er een Limited Edition gekoppeld aan vermaarde artiesten. In de komende tijd is dat de ongekend populaire rockgroep Aerosmith. The Bad Boys from Boston.Het symbool ARIES (=ram) is de astrologische representatie van perfectie. GOLD versterkt begrippen als klasse en innovatie. Alle modellen van Aries Gold weerspiegelen die filosofie!
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!