- advertentie -

Armand Nicolet J09 dag datum 9650A-NR-P660NR2

  Armand Nicolet J09 dag datum 9650A-NR-P660NR2

  Beschrijving: BESCHRIJVING:De Armand Nicolet J09 dag & datum automatische 9650A-NR-P660NR2 is dat een Swiss made mannen horloge met referentie nummer 9650A-NR-P660NR2. Het werd geproduceerd door de beroemde luxe horloge fabrikant Armand Nicolet. Dit model Armand Nicolet heeft een automatisch uurwerk van kaliber een 2846-9 en 23 juwelen. De case is gemaakt van robuust roestvrij staal en heeft een diameter van 39 mm (breedte behuizing zonder kroon), de hoogte van een behuizing van 11 mm, en een zwarte wijzerplaat is gekoppeld. De 9650A-NR-P660NR2 heeft een zwarte leren riem met een gesp. Bovendien is het horloge van kristal gemaakt van krasbestendig saffier glas. Bovendien, deze Armand Nicolet model is waterdicht tot 5 bar (50 m) en heeft de volgende functies: weekdag, datum, uur, minuten, secondenVOORWAARDENieuw en nooit gedragenBIJ DE LEVERING INBEGREPENOngedragen uurwerk, originele verpakking, originele papieren inclusief certificaat en ontvangstSPECIFICATIESFabrikant Armand NicoletReferentie nummer 9650A-NR-P660NR2Type: Men`s watchVerkeer automatischGlas krasvast saffier glasKaliber een 2846-9Aantal juwelen 23Waterbestendig 5 bar (50 meter)FUNCTIES & DETAILSLabel Swiss made horlogeFuncties van de weekdag, datum, uur, minuut, tweedeBEHUIZING & DIALBehuizing vorm rondeMateriaal van de behuizing roestvrij staalBehuizing hoogte 11 mmTerug met kijkvensterDiameter 39 mmWijzerplaat kleur zwartRIEM & GESPMateriaal lederen riemBand kleur zwartGesp: gespOmtrek geschikt tot 19 cm pols omtrekVerzending binnen Duitsland met DPD, internationaal met FedEx
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!