- advertentie -

Beosound 3 draagbare radio MP3

  Beosound 3 draagbare radio MP3

  Beschrijving: Gefabriceerd: 2006 - hedenOntwerper: David LewisKleuren: zilverDe BeoSound 3 is een nieuw compact muzieksysteem met FM-radio en SD-kaartspeler voor muziek opgenomen op de BeoSound 4. De producten vertegenwoordigen een echte draagbare oplossing met ge´ntegreerde, oplaadbare batterij, soft-touch bediening, klokradio-functie en een luidspreker van hoge kwaliteit BeoSound 3 staat gepland voor het tweede kwartaal van het boekjaar - overgenomen uit Bang & Olufsen`s Financial Report, augustus 2005Hoewel conceptueel gebaseerd op het klassieke concept van de transistorradio, is de BeoSound 3 een product met moderne functionaliteit. Het apparaat beschikt over een ingebouwde FM-radio met de mogelijkheid om tot 99 vooraf ingestelde frequenties op te slaan. Wanneer de radio wordt ingeschakeld, gaat de antenne automatisch en elegant omhoog, vergelijkbaar met de BeoSound 1.Met de geheugenkaartfunctionaliteit kan de gebruiker luisteren naar favoriete digitaal opgeslagen muziek op de BeoSound 3. Terwijl BeoSound 2 voor het individu is, kan de BeoSound 3 voor het hele gezin zijn. Bang & Olufsen kan de gebruiker nu een complete oplossing bieden voor digitaal muziekentertainment. Opgenomen van BeoSound 4 of direct overgebracht van de computer naar de geheugenkaart, kunnen gebruikers ervoor kiezen om de muziek mee te nemen - hetzij op de BeoSound 2 of op de BeoSound 3.Met de ingebouwde wake-up timer-functionaliteit kan de BeoSound 3 worden gebruikt als een wekkerradio om `s morgens wakker te worden.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!