- advertentie -

Bing, Duitsland - geŽlektrificeerde toverlantaarn vanaf het einde van de 19e eeuw - 23 cm - Ref. 950

  Bing, Duitsland - geŽlektrificeerde toverlantaarn vanaf het einde van de 19e eeuw - 23 cm - Ref. 950

  Beschrijving: Zeer oude apparaat om te zien van platen. Het was aan het einde van de 19e eeuw vervaardigd.Het is een eenvoudige apparaat. Met behulp van een lichtbron (een bol) kan het beelden projecteren op een passende scherm. Die beelden moeten handgeschilderde op glas en ziet er op het scherm groter..Roerende doelstelling voor aanpassing van de afbeelding.Gemaakt van messing. Geproduceerd in Germany door BING. Zeer goed geconserveerd ondanks haar leeftijd. Schilderen in eerlijke staat (Zie de foto`s, gelieve). Met tekenen van slijtage en leeftijdsgebonden tekenen (het is 100 jaar oud). Een echte collector`s schat, een zeldzame interessant artikel, het is erg moeilijk te vinden.6 antieke beschilderde glazen bladen zijn opgenomen.Afmetingen: 23 cm hoog, 23 cm lang, 9 cm breed
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!