- advertentie -

Brilliant cut diamond voor 1.07 ct, duidelijkheid: I2 *** geen minimumverkoopprijs ***

  Brilliant cut diamond voor 1.07 ct, duidelijkheid: I2 *** geen minimumverkoopprijs ***

  Beschrijving: IGL verslag geen. D89071070IL, gedateerd 04 oktober 2017Verslag van de diamantVorm en snijden stijl: ronde BRILLIANTAfmetingen: 6.53-6.57 x 3.95 mmSorteren van resultaten – IGL 4CsKaraatgewicht: 1.07 ctKleur Grade: ikDuidelijkheid Grade: I2Gesneden rang: zeer goedAanvullende kenmerken voor sorteringPools: Zeer goedSymmetrie: Zeer goedGordel: Iets dikFluorescentie: geenDeze steen is volledig gegradeerd door IGL maar het papieren certificaat is niet inbegrepen in de verzending en kan worden gedownload op www.igl-labs.com door het certificaatnummer in te voeren.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!