- advertentie -

Byzantijns terracotta olielampje -9,3 cm

  Byzantijns terracotta olielampje -9,3 cm

  Beschrijving: Byzantijns terracotta olielampjeMateriaal: terracotta. Datering: 5e - 8e eeuw n. Chr. Herkomst: IsraŽlAfmetingen: 9,3 cmConditie: Zeer goed, zie foto`s.Zie foto`s / scans om uw eigen beeld / mening te vormen. Provenance: De aanbieder garandeert dat hij dit kavel op een legale wijze heeft verkregen. Afkomstig uit een Nederlandse collectie.Belangrijke informatie:Voor transport binnen de Europese Unie is geen uitvoervergunning nodig voor dit kavel.Vanwege het belang van dit stuk zal er een uitvoervergunning moeten worden aangevraagd zodra het verzonden moet worden buiten de Europese Unie.Dit gaat via de erfgoedinspectie van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen.Dit kan pas na verkoop worden gedaan en kan enkele tijd in beslag nemen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 4 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!