- advertentie -

Christian Laboutin - Chaussures Christian Louboutin

  Christian Laboutin - Chaussures Christian Louboutin

  Beschrijving: Prachtig Alta Poppins platform schoenen uitChristian Louboutin merk.Hiel: 140 mm.Grootte: 38.Nieuw.Zwart leer.Uitverkoop in originele doos.Geleverd met stofzak en reserve hakken.Ter Winkel prijs: €745.Opslag merken op de voorzijde van de schoenen.Prachtig Alta Poppins platform schoenenvan Christian Louboutin merk.Hoogte hak: 140 mm.Schoenen maat: 38.Nieuw.Uitverkoop in originele doos.Geleverd met stofzak en reserve onderdelen.Opslag merken op de voorzijde van de schoenen.Ter Winkel prijs: €745.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!