- advertentie -

Chrongraphe Suisse - Movimento Venus Cal. 170 - Heren - 1950-1959

  Chrongraphe Suisse - Movimento Venus Cal. 170 - Heren - 1950-1959

  Beschrijving: Chronograaf van Chronographe Suisse, originele wijzerplaat in excellente staat en in een zeer zeldzame tweekleurige wit / zilver kleur, rode telemetrische schaal en blauwe tachymetrische schaal, aangebrachte geelgouden stiften en getritieerde geelgouden wijzers, plexiglas kristal in perfecte staat, originele kroon zonder logo, origineel verchroomd etui in perfecte staat zonder zichtbare tekens (zie foto`s), stalen kast terug, handgewonden Venus bewegingskaliber 170 met kolomen wiel, seconden subwijzer en chronograaf sub-wijzerplaat op 6 uur en 12 uur (zie foto`s), zowel tijd als chronograaf functies in goede staat (start en reset goed), maar is niet recent gerepareerd. De chronograaf meet 37 mm zonder kroon, 18 mm nokken, bruine lederen band lengte: 220 mm. De chronograaf ziet er echt mooi om de pols en is allemaal origineel en in perfecte staat. Verpakt in niet-originele watchbox. Verzekerde verzending naar ItaliŽ en het buitenland.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!