- advertentie -

Cupillard Rième Parijs Quartz, vrouwen, NOS

  Cupillard Rième Parijs Quartz, vrouwen, NOS

  Beschrijving: Cupillard Rième Paris (onverkochte voorraad)Bekijk in zeer goede staat.PVD-behandelde zaak, 26 mm, met uitzondering van de kroonZowel de zaak en de armband zijn in zeer goede staat.Prachtige zwarte wijzerplaat met Romeinse cijfers, datumweergave om 6 uurMineral crystal.PVD armband, 19 cmIn perfecte staat verkeert.Met tag.Opmerking: het horloge is nog nooit gedragen; mogelijke markeringen zijn het gevolg van verplaatsing in laden door de jaren heen.Verzending:Binnen Italië via TNT: €10.Europa en de rest van de wereld: €25.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 4 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!