- advertentie -

DaniŽl Groen voor Rosenthal - vaas Renaissance

  DaniŽl Groen voor Rosenthal - vaas Renaissance

  Beschrijving: Gelimiteerde oplage, nummer 178 van 200. Porseleinen vaas in een kussenmodel. Hoogte 30 cm. Vaas is in uitstekende ongeschonden staat.Titel van de vaas is `Renaissance` en laat scenes zien met aartsengel Raphael. Op een barokke manier vervlechten de vier zijden van de vaas diverse scenes die in elkaar overlopen via een arm of een ander lichaamsdeel. Je moet de vaas draaien om het verhaal te volgen. Het beschrijft een klassieke serene scene met triomfantelijke geesten in een ontspannen sfeer. Zelfs het wezen met de groene buik ondergaat zijn lot op een statige manier. De vaas is beschilderd door DaniŽl Groen (1957-2001) in een collaboratie met Rosenthal. DaniŽl Groen maakte in de jaren tachtig naam met figuratieve tekeningen.De vaas wordt zorgvuldig verpakt en aangetekend verstuurd.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!