- advertentie -

Diamant tweekleurig ring de ene helft in 18 karaat witgoud en de andere helft in geel goud. - anno 1

  Diamant tweekleurig ring de ene helft in 18 karaat witgoud en de andere helft in geel goud. - anno 1

  Beschrijving: Soort juweel: ringConditie: zeer goedEra: ca. 1980Materiaal: 18K witgoud en geelgoudDiamant: 16 één geslepen diamanten (ook wel Engels-cut, 8-cut of 8/8, een soort van vereenvoudigde briljante knippen genoemd) met een geschat gewicht van ± 0,50 ct. (kleur en helderheid: H/K, si / ik).Alle diamant gewichten, kwaliteiten van de kleur en helderheid zijn bij benadering, omdat de stenen waren niet uit hun mounts te behouden van de integriteit van de instelling verwijderd.Geboorte en de maand stenen: Diamond is de geboortesteen (of steen van de maand) voor April.Kenmerken: Geen spoor.Afmetingen: Breedte band: ± 0,50 cm (0,20 inch) - Zie foto met een liniaal in de cm en inchGewicht: 7,80 gram (5,02 dwt)Ring van grootte: EU-57 *) Vergroten/verkleinen: * alleen voor extreme veranderingen zullen wij iets aanrekenen.In het geval van het resizing, direct mail ons op info@adin.be met de vereiste maat wanneer u deze ring betaalt! Wanneer wij uw mail ontvangen nadat wij uw ring de gratis resizing verzonden is aanbieding verlopen.Adin referentie Nº: 17300-0038De sieraden op onze foto`s is niet gefotoshopt!Wordt geleverd met certificaat.Verzending verzekerd en geregistreerd (of halen). Buiten EU invoerrechten kunnen etc. toepassen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!