- advertentie -

Elvis de laatste gordijn vak boek 400 pagina s 6 cd s 6DVDS

  Elvis de laatste gordijn vak boek 400 pagina s 6 cd s 6DVDS

  Beschrijving: 6 cd + 6 dvd incl. 400 pagina`s boek frist kwestie.Zeer zeldzame boxset.DE laatste gordijn compromissen van een 400 pagina jam Packers boek Sith 6 CD`S en 6 DVD`S met Horus van unrelease beelden en nieuwe volledige klankborden alle gehuisvest in een prachtig grote en zware box set.HET boek zit vol met meer dan duizend foto`s plus reviews, volledige tekst met alle tours en zeldzame feiten etc te maken van een boek van 1977 tot slot waardig van release. Afgedrukt op mooie zijden papier dit hard-back, is editie een must voor iedere fan.De 6 CD-collectie bevat 3 nieuwe shows met de verloren opgenomen prestaties van Orlando op 15 februari, Saginaw van mei gemarkeerde Toon opnames uit 1977 en heeft een nieuwe versie van Elvis laatste show in Indianapolis, alle audio materialen die vervat zijn in het vak zijn genomen uit de 1ste generatie kopieŽn van de originele tapes van de resonantiebodem/RCA.Dit vak is gloednieuw. De schijven worden nooit gebruikt. Zeer zeldzaam item
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!