- advertentie -

Exclusive Amethyst geode - Very special calcite crystalpoints - 305 x 170 x 145 mm - 10,12 kg

  Exclusive Amethyst geode - Very special calcite crystalpoints - 305 x 170 x 145 mm - 10,12 kg

  Beschrijving: Een schitterende amethist geode van een hoge kwaliteit. De geode bevat prachtige donkerpaarse kristallen, erg bijzondere calcietkristallen en diverse insluitingen zoals goethiet en chloriet in de rand.Echt een prachtstuk en een ware eyecatcher voor de verzamelaar en liefhebber!Gewicht: ca 10,12 kgAfmeting: ca H 305 mm x B 170 mm x D 145 mm Toegeschreven werking oa: * Tegen hoofdpijn en migraine * Goed voor maag en ogen * Helpt verdriet en heimwee te verminderen. * Voor geestelijke en lichamelijke reiniging.* Om spiritueel inzicht te krijgen Geassocieerde Chakra’s: Derde oog Chakra en Kruin ChakraSterrenbeeld: Steenbok
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!