- advertentie -

Felix von Altersheim - Brigitte Bardot - DEEP Red - XXL

  Felix von Altersheim - Brigitte Bardot - DEEP Red - XXL

  Beschrijving: Canvas, 120 cm x 120 cm, 2 cm houten frame, witte randGeautoriseerde herdruk, beide artikelen zijn nieuw, nog steeds in de verpakkingseenheid.Certificaat van toestemming - Atelier Ost Galerie / deel 1 van de serieOpen Edition, de gelimiteerde serie, is al maanden uitverkocht. En de meest succesvolle, wereldwijde verkoop van kunstverzamelaars.Voorwaarde: NIEUW, showroomverpakte goederen in folie!Blootstelling aan licht kan er lichte variaties in kleur.Conditie erg goed (beeld heeft nog steeds een beschermende film)Na ontvangst van de betaling wordt het artikel per exprespost gemaild, wat betekent dat u het binnen 2 - 4 dagen zult ontvangen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!