- advertentie -

Fetish beschermings-vruchtbaarheidsbeeld - YOMBE - D.R.Congo

  Fetish beschermings-vruchtbaarheidsbeeld - YOMBE - D.R.Congo

  Beschrijving: Verfijnd gestoken beschermings/vruchtbaarheidsbeeld van de Congolese Yombe stam.Fijn uitgewerkt gelaat met glazen ogen. Beide ( gespierde) armen houden licht gebogen een vergrootte navel vast, symbool van vruchtbaarheid. Op het hoofd een hoofddeksel met kippenveren. Op rug en schouders een last van oa rotan, hars en klei. De voeten staan op een plateau. Het geheel staat op een voetje wat meegeleverd wordt. Met lichte gebruiks- en verouderingssporen verkeert dit beeld in een goede staat.Hoogte: 23 cm ( veren en voetje niet meegerekend)Breedte: 6,5 cmDiepte: 9,5 cmGewicht: 302 gramHerkomst: D.R.CongoAangetekende verzending
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!