- advertentie -

Gepolijste fluorescerende blauw amber uit Sumatra - 77,9 x 75,1 x 37,7 mm - 134 g

  Gepolijste fluorescerende blauw amber uit Sumatra - 77,9 x 75,1 x 37,7 mm - 134 g

  Beschrijving: Prachtige fluorescerende blauw amber uit Sumatra, 100% natuurlijke; zeer zeldzaam ras en kleuren.Premium kwaliteit.-Oorsprong: Sumatra, IndonesiŽ-Gewicht: 134.80 g-Afmetingen: 77,9 x 75,1 x 37.7 mmDeze variŽteit van barnsteen is een zeer zeldzame kleur die ongetwijfeld te wijten aan de aanwezigheid van aromatische stoffen is: op een witte ondergrond en onder kunstlicht, blauwe amber is bruine, lichtjes blauwachtig. Echter duurt op een dekkende ondergrond en in zonlicht, het op een diep blauwe tint, evenals een fluorescentie onder ultraviolette stralen.Verzonden door Colissimo met tracking nummer, verzekering en handtekening bij ontvangst.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!