- advertentie -

Handgemaakt Koningsblauwen Lapis Lazuli en marmeren juwelendoosje - 151 x 102 x 42 mm - 870 gm

  Handgemaakt Koningsblauwen Lapis Lazuli en marmeren juwelendoosje - 151 x 102 x 42 mm - 870 gm

  Beschrijving: Deze prachtige Royal blue Lapis Lazuli edelsteen met marmer vak heeft een aantrekkelijke kleur met insluitsels van gouden pyriet. Het is een zeer opvallende stuk en de ideale plek om veilig uw edelstenen of snuisterijen.Een echte kunstwerk, dit mozaïek Lapis lazuli is een visueel genot en een stukje voor de schat op zich.Naast de therapeutische doeleinden, de mogelijkheden van Gem Stone plaat zijn eindeloos: u kunt uw sieraden organiseren of gewoon toont ze op een tafel, zodat de gloed van zonlicht te belichten van de steen uniek patroon.1. handgemaakte Lapis Lazuli sieraden doos.2. meting 151 x 102 x 41 mm3. gewicht 870 gram.4. de buitenlaag is Lapis overal behalve base.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!