- advertentie -

Heriz, Iran 330X440cm

  Heriz, Iran 330X440cm

  Beschrijving: Wordt aangeboden een handgeknoopte Perzische oosters tapijt. Deze tapijten worden vervaardigd in gerenommeerde knopen gebieden.Kijk op het tapijt met geduld en aandacht. Elk handgemaakttapijt is uniek in zijn ontwerp, schoonheid en kleur harmonie en duseen kunstwerk op zich.Provincie HerizGrote Hoogland wol, natuurlijke kleuren, rond 1930Het tapijt heeft de afmetingen 330 x 440 cmVeilingsaantal 5104Met certificaat van echtheid.Dit tapijt is geŰxporteerd vanuit Iran vˇˇr 01/01/2015.Het tapijt is in goede algemene staat, zie XXL-foto`sWij verzenden wereldwijd verzekerd via UPS.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!