- advertentie -

Jean-Yves Mitton - zeldzame Spider-man en vrienden A3 Limited Edition Print met volledige originele

  Jean-Yves Mitton - zeldzame Spider-man en vrienden A3 Limited Edition Print met volledige originele

  Beschrijving: Jean-Yves Mitton - zeldzame A3 Limited Edition Print - Spider-man en zijn vijanden + volledige originele aquarellen door Oliver HudsonSlechts 10 geproduceerd - genummerd en gesigneerd door Mitton en HudsonDeze print is ook volledig handgeschilderd (aquarellen gedaan door hand, niet afgedrukt) door Oliver Hudson (één van Jean Yves Mitton van colorists) die ook de lettertjes ondertekend... Oliver heeft originele aquarellen op slechts 3 van deze prenten.Afmeting: 40 x 30 cm - A3-formaatGenomen uit een van Mitton van amazing art covers, alleen voor de comic con van Lyons 2017 (volledig uitverkocht de eerste dag die het was te koop) gedaan.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 4 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!