- advertentie -

Kashmar - ongeveer. 360 x 257 cm - Iran - PerziŽ

  Kashmar - ongeveer. 360 x 257 cm - Iran - PerziŽ

  Beschrijving: In de aanbieding is een unieke, prachtige en mooie Perzische Kashmar met certificaat van echtheid.Uitvoerig handgeknoopt patroon met talrijke vazen, ranken en bloemen.Echt een mooi stuk dat gelukkig maakt ...!De KASHMAR is ondertekend door de knotmeester vanwege zijn schoonheid en kwaliteit!Zie foto`s.De toestand is ZEER GOED ... ALS NIEUW!Het werd maar kort gebruikt!De stapel is gemaakt van de beste wol op katoen!De rand is voltooid.100% handgeknoopt!Afmetingen: ca. 360 x 257 cmGeÔmporteerd uit Iran in de EU in het jaar 2010.Een certificaat van echtheid met een vervangingswaarde van Ä 16.980zal erbij in zitten.Snelle verzending met de tracking-nummer!
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!