- advertentie -

Klein vak - HEMBA - de Democratische Republiek Congo

  Klein vak - HEMBA - de Democratische Republiek Congo

  Beschrijving: Klein vak - Hemba - de Democratische Republiek CongoEerste helft van de 20e eeuw - in goede staat met mooie donkere bruine patina van gebruik.Cilindrisch in vorm, het deksel wordt overwonnen door 2 zeer fijn gebeeldhouwde gezichten, waarschijnlijk cijfers van voorouders die bestemd zijn voor het versterken van de kracht van dit vak, ofwel snuiftabak vak of van geneesmiddelen.Herkomst: Koloniale collectieHoogte: 16 cm.Certificering: op aanvraagVerzending: Verzekerd, bijgehouden en getraceerdeAfhaling mogelijk in onze galerie in Brussel (Zavel)
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!