- advertentie -

Kodak-momentje VP bakeliet met box

  Kodak-momentje VP bakeliet met box

  Beschrijving: De Jiffy Vest-Pocket is zeer vergelijkbaar met de Bantam 6.3, hoewel iets langer. De reden dat twee dergelijke vergelijkbare camera`s bestaan in het bereik is begrijpelijk bij het overwegen van het filmformaat gebruikt door elk. De Jiffy is een Vest-Pocket, met indeling 127 (3 x 4 cm) wat veel fans jarenlang heeft terwijl de Bantam gebruikt van de gelijknamige film (formaat 828) die alleen bestaat sinds 1935 die blijft om klanten te overtuigen. Kodak neemt geen risico`s en verkoopt van beide modellen op hetzelfde moment.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!