- advertentie -

Manuscript; Origineel blad uit een handschrift - 14e eeuw

  Manuscript; Origineel blad uit een handschrift - 14e eeuw

  Beschrijving: Origineel handschrift - 14e eeuw - velijn - 14 x 10,5 cm. Conditie: hoewel meer dan 600 jaar oud is de conditie goed, het perkament is iets verbruind en tpv de tekst zijn kleine gaatjes, de inkt heeft het perkament aangetast. Elementen die de waarde bepalen: de zeldzaamheid, kwaliteit ouderdom en aantrekkelijkheid, een topstuk in elke serieuze collectie. Dit 14e eeuwse manuscript blad komt uit een Latijns Brevier dat geschreven is in Frankrijk. De tekst is geschreven in 2 verschillende kleuren en lettertypes. Dit manuscript op velijn (dun perkament, dierenhuid) met mooie gedecoreerde initialen met penwerk in de marge betreft een origineel stuk uit de 14e eeuw.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!