- advertentie -

Minichamps - Schaal 1-18 - Mercedes AMG Petronas F1 Team W05 Hybrid L. Hamilton Chinese GP Winner 20

  Minichamps - Schaal 1-18 - Mercedes AMG Petronas F1 Team W05 Hybrid L. Hamilton Chinese GP Winner 20

  Beschrijving: Prachtig kavel met daarin aangeboden een zeer mooi F1 schaalmodel, uitgebracht in de schaal 1:18. Het model is geproduceerd door Minichamps, dus de kwaliteit, afwerking en details zijn prachtig.- 110 140244 / Mercedes AMG Petronas F1 Team W05 Hybrid L. Hamilton Chinese GP Winner 2014 (1 of 660 pcs.)Het model is 100% nieuw en zal geleverd worden inclusief de originele en onbeschadigde verpakking. De bijgevoegde foto`s spreken voor zich, collector item. Het betreft een gelimiteerde oplage van slechts 660 stuks wereldwijd. Exclusief model, inmiddels uitverkocht bij de fabrikant.LET OP: al onze zendingen zijn voorzien van track & trace informatie en worden zorgvuldig verpakt verzonden.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 4 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!