- advertentie -

Monil - Cronografo - 1310 - Heren - 1970-1979

  Monil - Cronografo - 1310 - Heren - 1970-1979

  Beschrijving: Ongebruikelijke vintage chronograaf uit de jaren 1970, met de extra functie van het meten van maanstanden met een speciaal venster om 6 uur. In goede staat met lichte tekenen van slijtage. Staal, achthoekige behuizing versierd met vergulde details op en rond de draaiende ring en vergulde drukknoppen met chronograaf. Vergulde wijzerplaat met sub-wijzerplaten voor continue seconden en 30 minuten, met datumweergave om 3 uur. Draai de behuizing terug met referentienummer: 1310, en waterbestendig 3 ATM. De zaak meet 39,5 mm zonder kroon; de bruine leren riem is ongeveer 20 cm lang. Automatisch uurwerk, 17 juwelen, ETA 7758, in goede staat. Verzonden via aangetekende post.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!