- advertentie -

Nain, Iran, ca. 3,85 x 284 cm

  Nain, Iran, ca. 3,85 x 284 cm

  Beschrijving: Het is een handgeknoopt Perzisch origineel tapijt Nain kurk met zijde aandeel op katoen,De Nain tapijt is een wereld beroemde tapijt van de gelijknamige oase stad Nain in de provincie van Isfahan inCentraal Iran.Dit tapijt is van een zeer fijngeknoopte soort met een overwegend heldere totaalindruk (kleur). De hoofdkleurencontrast meestal in de ivoor / sand crŔme Toon met licht tot donker blauwe tinten. Echte Nain tapijten zal worden gebruikt in de gehelezeldzame gevallen gebruikt ook helder rood.Afmetingen: ongeveer 385 x 284 cm. (zonder Franzen)Dit is een gebruikt tapijt dat door het natuurlijke verouderingsproces mooier en rijker is geworden, dus het vloerkleed is erg mooiconsumeren Professional is schoongemaakt en kan onmiddellijk worden ontworpen.Het is in goede staat met natuurlijke materialen. (Zie alle afbeeldingen)mooi patroon en kleur.Op verzoek kunnen we een certificaat maken.áVerzonden door GLS koerier.Dit tapijt is ge´mporteerd uit Iran vˇˇr 1 januari 2015.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!