- advertentie -

Natuurlijke Baltische Amber - 190 gm

  Natuurlijke Baltische Amber - 190 gm

  Beschrijving: Natuurlijke Baltisch amber uit Polen, Gdansk.Collectie van mooie specimens die verschillende kleur en plant hebben blijft opgesloten voor miljoenen jaren.Kleur: honing, cognac, rood, eigeel.Totaal gewicht: 190 gr.Maten: 10-50 mm.Gewicht: 0,5-11 gr.Een zeldzame object waard van belang, 100% natuurlijk. Zeer leuk item voor uw verzameling of sieraden.Levering met geregistreerde tracking-nummer. Poczta Polska.Levertijd in Europa bedraagt 7-15 dagen, terwijl in Aziatische landen 15-45 dagen, meestal een veel kortere levering tijden, maar het is altijd afhankelijk van de koerier.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!