- advertentie -

Originele Comic Strip kunst door Walt Kelly - Pogo - dagelijks - 1967

  Originele Comic Strip kunst door Walt Kelly - Pogo - dagelijks - 1967

  Beschrijving: Originele stripkunst van Walt Kelly - PogoGeplaatst op 29 mei 1967Mooie dagelijks strip van Walt Kelly`s langlopende (1949-1975) comic strip Pogo. Dit is een bijzonder mooi voorbeeld met moeras-bad guys mishandelaar Mole & diaken muskusrat die proberen te verdedigen het moeras tegen een invasie van de martians (een terugkerend thema dat jaar als Pogo en zijn vrienden had net terug uit Pandemonia en had het moeras een tumult). Diakenen beroemde belettering is zeer prominent in dit dagelijks. Naast het sportieve een hilarische grap, is dit ook een van die zeldzame dagbladen met slechts 2 extra grote panelen.Naast de enkele gebruikelijke pin gaten in zeer goede staat (enkele letters in het tweede deelvenster werd uitgewisseld), ziet u nog steeds de blauwe potlood onder.Afmetingen: 50 x 15 cm.Zeer goede staat
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 4 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!