- advertentie -

Oris - Pointerdate - midsize boyswatch - Unisex - 1960-1969

  Oris - Pointerdate - midsize boyswatch - Unisex - 1960-1969

  Beschrijving: Van het bekende Zwitserse merk ORIS. Chromen kast met een diam. van 31 mm. Zichtbaar netjes gedragen en met normale draagsporen. Zwarte wijzerplaat met opgelegde gouden cijfers en gouden wijzers. Bij een bepaalde lichtinval zijn er kleine stipjes te zien. De datum wordt aangeduid door wijzer met de rode pijlpunt op de buitenring....met semi-snelverstelling naar 2 kanten (12-9-12 methode). Het uurwerk is gemerkt Oris met 7 jewels . Schoon en gecontroleerd - - - het loopt netjes op tijd. Gemerkte stalen Oris-kroon. Glas recent vernieuwd. Stalen gemerkte Oris schroefbodem. Voorzien van een ongedragen zwarte leren band in hagedissen-look.Geschikt voor polsen tot 20 cm. omtrek. Een bijzonder jongenshorloge van een Zwitsers topmerk. Wordt aangetekend verzonden.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!