- advertentie -

Paar zilveren pepers - salter, Birmingham 1930, William Suckling Ltd

  Paar zilveren pepers - salter, Birmingham 1930, William Suckling Ltd

  Beschrijving: Paar antieke zilveren pepers / salter, gemaakt in Birmingham 1930 door William Suckling Ltd.Kenmerk van Lion - Engelse zilver, 925/1000Kenmerk van anker - plaats van vervaardiging - BirminghamKeurmerk van de datum van de letter H - 1930Hallmark SLD - maker-William Suckling Ltd.Hoogte 8,2 cm elkaarTotaalgewicht CA 69,5 grDe items zijn in zeer goede staat en volledig bedrijfsklaar.GEEN DEUKEN enz zoals op de foto`s gepresenteerd.Het item zal worden verscheept worden track & trace verzendkosten met verzekering.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!