- advertentie -

Paraiba toermalijn - 13,26 ct

  Paraiba toermalijn - 13,26 ct

  Beschrijving: Dit is collector`s grade Paraiba Tourmaline van gecertificeerde `` fijne kleurkwaliteit. `` Paraiba-toermalijn van meer dan 3 karaat wordt als zeer zeldzaam beschouwd in de wereld van edelstenen en in de handel!Soort: natuurlijke toermalijnVerscheidenheid: ParaibaGewicht: 13,26 ctAfmetingen: 14,96 x 9,88 x 9,87 mmKleur: intens groenachtig blauwTransparantie: transparantCut: Ovale gemengde knippenBehandeling: Niet vermeld in het verslagOpmerking: Koper en mangaanhoudende toermalijn kan worden aangeduid als `` Paraiba `` Toermalijn in de handel.Laboratoriumverslag / nummer: AIG-certificeringsnr. G89177976BEZie internationaal certificaat van gemological laboratory (december, 2017) voor meer informatie over deze edelsteen.Verzendkosten:Geregistreerd en verzekerd (x waarde) verzending. Kopers buiten de Europese Unie zijn verantwoordelijk voor (indien) invoerrechten / accijnzen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 12 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!