- advertentie -

Portugal Monarchy - João V - Tostão 100 Reis - AG - 62.01

  Portugal Monarchy - João V - Tostão 100 Reis - AG - 62.01

  Beschrijving: Metaal: Zilveren 916.6Gewicht: 2.605 gDiameter: 21 mmAlberto Gomes 1913 Catalogus: 62.01Munten zijn zorgvuldig verpakt en verzonden via aangetekende brief, met het tracking-nummer via de website www.cttexpresso.pt Na bevestiging van de betaling.Verzendkosten kan worden gecombineerd met de koper de andere succesvolle biedingen, tot een maximum van 1000 g (1 kg). Dit geldt alleen voor losse munten.Bespaar op verzendkosten door meerdere veilingen, betalen de prijs van slechts één zending te winnen.De bieder is verantwoordelijk voor hun eigen lands tarieven, belastingen of rand en douanerechten. Dit geldt voor kopers buiten de Europese Gemeenschap.Bekijk de foto`s en beoordelen van de munt, rang.De munt in de foto zullen de medaille ontvangen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!