- advertentie -

Prachtig vintage veel met de hand geborduurde items

  Prachtig vintage veel met de hand geborduurde items

  Beschrijving: Het perceel omvat:-Middelpunt geborduurd met kleurrijke bloemen 55x34cm-Antieke kern met cutwork en Klos kant 37x37cm-Tafelkleed geborduurd met bloemen cutwork 80x80cm-4 servetten versierd met gehaakte vlinder decoraties 40x40cm-ovale kern met geborduurde bloem mand 36x30cm-rechthoekige cutwork kern met kleurrijke bloemen 48x32cm-2 servetten geborduurd met roze bloemen krans en zoom 40x40cm-grote witte kern met brede gehaakte hem 16 cm (enkele geript draden) 76x76cm-antieke haak middelpunt (een geripte draad) 40x40cm-grote rechthoekige getrokken draad kern met gehaakte kant 74x55cmAlle gewassen en gestreken, klaar om te gebruiken!
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!