- advertentie -

Ralph Lauren Tote bag

  Ralph Lauren Tote bag

  Beschrijving: Lauren door Ralph Lauren, zeer grote Paardensport zak in kunststof beklede doek.Verguld metalen logo op de voorkant.Dubbele lederen handvat, lederen detaillering.Katoen omzoomde interieur.Interne zak met ritssluiting met RLL logo.Elegant en sportief, kan worden gebruikt voor vele gelegenheden.Maten:Hoogte inclusief handvatten: 54 cm.Hoogte, met uitzondering van handgrepen: 30 cm.Breedte: 40 cm.Diepte: 20 cm.Gerichte verzending voor rekening van de koper.Lokale inzameling in Rome (ItaliŽ) binnen 3 dagen na betaling.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!