- advertentie -

Richard Brinsley Sheridan - The School for Scandal. Ge´llustreerd door Hugh Thomson - c. 1911

  Richard Brinsley Sheridan - The School for Scandal. Ge´llustreerd door Hugh Thomson - c. 1911

  Beschrijving: Richard Brinsley Sheridan - The School for Scandal. Ge´llustreerd door Hugh Thomson - Hodder & Stoughton, c. 1911 - 196 pp. - originele perkamenten borden met gedetailleerde vergulde decoratie op de rug en op het bovenste bord met een zijden lint - 32 x 26 cm.De luxe editie, gelimiteerd tot 350 exemplaren, elk ondertekend door de kunstenaar, waarvan dit niet is. 271. In originele perkamentborden met gedetailleerde vergulde decoratie op de rug en op het bovenste paneel. Toprand verguld, voorrand ruwe snede. Met vijfentwintig getipte kleurenplaten van de in Ierland geboren Thomson.Conditie: Zeer goed - Tekst- en illustratiepagina`s heel goed, enkele plekken op de blanco pagina`s, bekijk de foto`s voor een juiste indruk.Aangetekende zending. The School for Scandal is een stuk geschreven door Richard Brinsley Sheridan. Het werd voor het eerst opgevoerd in Londen in Drury Lane Theatre op 8 mei 1777.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!