- advertentie -

Rosy, Maurice - 2 originele tekeningen - Robots - uit de jaren 70

  Rosy, Maurice - 2 originele tekeningen - Robots - uit de jaren 70

  Beschrijving: Oost-Indische inkttekeningen.Formaat: 24,5 x 16 cm lang.Zeer goede staat.Maurice Rosy, geboren 17 November 1927 in Fontaine-l`Evêque en februari 23 2013 in Parijs overleed, was een Belgische auteur van strips van de Franse taal.Hij begon zijn carrière in strips in 1953, en twee jaar later werd hij artistiek directeur voor Dupuis, uitgever van Spirou en Le Moustique, onder anderen.In 1954 schreef voor Jijé, hij de tekst voor een Jerry Spring avontuur, Le Splendide Cavalier AKA Yucca Ranch. Hij schreef verschillende scenario`s voor Franquin, met name voor de avonturen van Robbedoes en Kwabbernoot, met Le Dictateur et le Champignon in 1953 en Les piraten du silence in 1955.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 4 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!