- advertentie -

Seiko Quartz - vrouwen - jaren 1980 - NOS

  Seiko Quartz - vrouwen - jaren 1980 - NOS

  Beschrijving: Hand-wond Seiko horloge, nooit gedragen, gemaakt in Japan, steel case, zwarte wijzerplaathet meten van ongeveer 26,5 mm met uitzondering van kroon, druk-fit geval terug, leerriem (20 cm).Met tag, Seiko-doos en buitendoos, in uitstekende algehele staat.Opmerking: heeft het horloge nooit gedragen en geen markeringen worden aangebracht kunnen zijn veroorzaakt door het bewegen van het stuk tussen laden door de jaren heen.Verzendkosten:Binnen Italië via TNT: €10.Europa en de rest van de wereld voor €25.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 4 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!